BOUWSCHOONMAAK

Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak kan tijdens en na de bouw van een project gebeuren.

Als de bouw nog aan de gang is, is het fijn wanneer één partij klaar is dat de ruimtes schoon zijn zodat de volgende partij direct aan de slag kan. Bijvoorbeeld dat de oppervlakken stofvrij zijn voor de schilder.

Na oplevering van het bouwproject moet uiteraard alle vervuiling eruit, zodat de gebruikers van het gebouw kunnen intrekken. Dat betekent stof verwijderen, ramen afkrabben, bouwrestanten als kit en verfspatten verwijderen, etc.

Besteed de bouwschoonmaak aan ons uit, en wij leveren alles spik en span op.

Waarom bouwschoonmaak uitbesteden aan ons?

Niet de goedkoopste, wél altijd goed schoon

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij uw bouwproject schoon opleveren.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om iets goed schoon te maken

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw ruimtes en objecten echt goed schoon te maken.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste schoonmaakklus

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke schoonmaakklus. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat.

Bouwschoonmaak uitbesteden op maat

U vertelt ons wat u belangrijk vindt, en wij verwerken dat in uw persoonlijke schoonmaakplan. Dat betekent dat u kunt aangeven welke ruimtes prioriteit hebben, welke ruimtes alleen globale schoonmaak nodig hebben, en in welke ruimtes echt elk hoekje en gaatje gereinigd moet worden.

Zo kunt u altijd uw budget afstemmen op onze activiteiten.

Minimaal gebruik van chemische middelen; ook op die manier werken we ‘schoon’

Wij hechten aan het milieu en het welzijn van u, uw medewerkers en onze schoonmakers. Hoe minder chemicaliën wij gebruiken, hoe beter dat is voor alles en iedereen.

Voor sommige schoonmaakwerkzaamheden zijn chemicaliën nu eenmaal nodig om het écht goed schoon te krijgen. Maar voor de meeste werkzaamheden zijn middelen zonder chemicaliën voldoende.

Nu uw bouwschoonmaak uitbesteden?

U kunt vandaag nog uw bouwschoonmaak uitbesteden aan ons. Neem contact op, en wij komen langs om uw werk op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.