LIFTENREINIGING

Liften schoonmaken uitbesteden

Liften moeten goed schoongehouden worden. Niet alleen de lift zelf, maar ook de schacht en machinekamer.

Minimaal 1 keer per jaar schoonmaken is belangrijk tegen stofophoging en vetopbouw, die storingen en zelfs brand- en explosiegevaar tot gevolg hebben.

Soms zijn er noodsituaties: helaas gebeurt het nogal eens dat mensen hun behoefte doen in liften. Of er ontstaan nare luchtjes. In die gevallen komen wij direct. Wij maken alles goed schoon, en laten een aangename geur achter.

Wij zijn gecertificeerd door het Liftinstituut, de grootste controlerende instantie van Nederland. Die certificering houdt in dat wij zónder gezelschap van een monteur zelfstandig uw liften mogen schoonmaken. Wij weten dus precies wat we doen!

Waarom liften schoonmaken uitbesteden aan ons?

Wij zijn gecertificeerd door het Liftinstituut

Wij weten precies hoe we ons moeten gedragen in, om en rond uw lift, liftschacht en machinekamer.

Zonder gezelschap van een monteur mogen wij ons in deze ruimtes begeven om alles goed schoon te maken. U maakt dus geen dubbele kosten!

Wij komen direct bij noodsituaties

Ontlasting in uw lift? Nare luchtjes?

Bel ons, en we komen direct. Uw lift is dezelfde dag weer bruikbaar.

Niet de goedkoopste, wél altijd goed onderhouden en gereinigd

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij uw liften écht goed schoonmaken.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om uw liften goed schoon te maken

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw liften goed en zorgvuldig schoon te maken.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste klus

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke klus. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat

Specifiek voor liftreiniging gebruiken wij draadloze apparatuur zodat er geen risico is dat er snoeren tussen bewegende onderdelen komen.

Om uw liftvloer te conserveren (met name wasvloeren), hebben wij een middel dat zeer snel droog is: binnen enkele uren is uw vloer droog en kan de lift weer gebruikt worden.

Nu liften schoonmaken uitbesteden?

U kunt ons vandaag inschakelen voor uw anti-spin. Neem contact op, en wij komen langs om de klus op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.