GLASBEWASSING

Ramen laten lappen

Ramen laten lappen: geen overbodige luxe. Zelf heeft u immers geen zin om regelmatig op een ladder te klimmen en alle ramen te zemen. Bovendien brengt dat risico’s met zich mee.

Wij kunnen uw ramen voor u lappen. Regelmatig, zo vaak u wilt.

Waarom ramen laten lappen door ons?

Wij maken óók uw kozijnen schoon

Niet alleen uw ramen, maar ook uw kozijnen nemen we standaard mee. Vaak gebeurt dat niet, waardoor kozijnen snel vies, lelijk en verouderd raken.

Doordat wij ook goed zorgen voor uw kozijnen, gaan die langer mee. Hout rot minder snel, kunststof verweerd minder snel.

Wij zorgen ervoor dat uw ramen, kozijnen en verfwerk langer meegaan

Wij gebruiken schoonmaakmiddelen en –methodes die ervoor zorgen dat niet alleen uw ramen, maar ook uw kozijnen en verfwerk langer mooi blijven.

Wij komen ook op moeilijk bereikbare plaatsen

Soms zitten ramen op plekken die moeilijk bereikbaar en dus moeilijk schoon te maken zijn. Wij hebben materialen én methodes waardoor we overal komen, en dus alles goed schoon kunnen maken.

Niet de goedkoopste, wél altijd goed schoon

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij uw ramen echt goed schoonmaken.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om iets goed schoon te maken

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw ramen en kozijnen echt goed schoon te maken.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste schoonmaakklus

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke schoonmaakklus. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat.

Ramen laten lappen op maat

U vertelt ons wat u belangrijk vindt, en wij verwerken dat in uw persoonlijke schoonmaakplan. Dat betekent dat u kunt aangeven waar u prioriteit aan geeft.

Zo kunt u altijd uw budget afstemmen op onze activiteiten.

Minimaal gebruik van chemische middelen; ook op die manier werken we ‘schoon’

Wij hechten aan het milieu en het welzijn van u, uw gezin en onze schoonmakers. Hoe minder chemicaliën wij gebruiken, hoe beter dat is voor alles en iedereen.

Voor sommige schoonmaakwerkzaamheden zijn chemicaliën nu eenmaal nodig om het écht goed schoon te krijgen. Maar voor de meeste werkzaamheden zijn middelen zonder chemicaliën voldoende.

Nu uw ramen laten lappen door ons?

U kunt vandaag ons inschakelen om uw ramen te laten lappen. Neem contact op, en wij komen langs om uw werk op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.