GRAFFITI VERWIJDEREN

Graffiti verwijderen

Graffiti kan uw huis behoorlijk ontsieren en een onverzorgde indruk geven.

Gelukkig is de opgespoten verf relatief eenvoudig te verwijderen, zónder gebruik van chemicaliën die uw muren kunnen beschadigen. Wij gebruiken namelijk stoom.

Nadat wij klaar zijn met het verwijderen van de graffiti op uw muren, is er niets meer van te zien. Zelfs geen schaduw/lichte vlekken die aangeven waar vroeger de verf zat.

Waarom graffiti door ons laten verwijderen?

Zeer milieuvriendelijke werkwijze

Wij gebruiken géén chemicaliën bij het verwijderen van graffiti. Wij gebruiken stoom.

Het water dat daarbij vrijkomt vangen we op, zuiveren we en wordt hergebruikt.

Minimale kans op schade aan uw muren

Stoom geeft een minimale kans op schade aan uw muren tijdens het reinigen. Alleen als de muur en met name de specie verouderd is, is er kans dat er stukken worden ‘weggeblazen’.

Daarom doen we altijd vooral een inspectie om de risico’s in te schatten. Daarvan krijgt u uiteraard een verslag.

Als er schade ontstaat, kunnen wij een bedrijf inschakelen om de muur direct te herstellen. Dat brengt dan uiteraard wel enkele kosten met zich mee, maar dankzij de risico-inventarisatie kunt u daar van tevoren rekening mee houden.

Geen schaduweffect na reiniging

Na reiniging ziet u helemaal niets meer van de graffiti. En dan bedoelen we ook niets: geen restjes verf, geen schaduweffecten…niets!

Niet de goedkoopste, wél altijd goed onderhouden en gereinigd

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij de graffiti op uw muur volledig verwijderen.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om graffiti te verwijderen

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw gevel echt goed te reinigen.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste klus

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke klus. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat.

Nu uw graffiti verwijderen?

U kunt vandaag nog de graffiti op uw muur laten verwijderen door ons. Neem contact op, en wij komen langs om de klus op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.