VLOERONDERHOUD

Vloeronderhoud uitbesteden

Vloeronderhoud uitbesteden is essentieel als u uw vloeren mooi wilt houden.

Er zijn talloze verschillende soorten vloeren, en elke soort heeft unieke eigenschappen die gevolgen hebben voor de manier waarop ze schoongemaakt moeten worden.

Wij weten van élke vloer hoe we die schoon moeten maken. En wij kunnen bijna elke soort vervuiling voorkomen en/of verwijderen.

Waarom vloeronderhoud uitbesteden aan ons?

Wij reinigen en onderhouden álle typen vloeren (ook alle soorten tapijt en vloerkleden)

Het maakt ons niet uit wat u heeft liggen. Wij kennen alle vloeren, en weten voor elke vloer wat nodig is om ‘m goed te onderhouden en reinigen.

Dat geldt dus óók voor tapijt en vloerkleden.

Wij komen direct in noodgevallen

Koffievlekken? Inkt? Iets ander waarvan u denkt dat het er nóóit meer uitgaat?

Met uitzondering van zuur- en bleekvlekken in uw tapijt, kunnen we alles reinigen. Alles.

Zelfs vlekken waaraan u zich al jaren stoort, krijgen wij eruit.

U mag ons testen…

Kleine beschadigingen herstellen we

Wij hebben de juiste know-how om kleine beschadigingen van uw vloer te herstellen. Er is meestal geen enkele noodzaak om (een deel van) uw vloer te vervangen!

Wij conserveren uw natuurvloeren

Natuurvloeren zijn prachtig, maar vaak poreus en daardoor kwetsbaar voor vlekken en beschadigingen.

Wij weten hoe we uw natuurvloer, van welk type dan ook, het beste moeten beschermen door een conserveringslaag aan te brengen.

Niet de goedkoopste, wél altijd goed onderhouden en gereinigd

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij uw vloeren goed onderhouden en reinigen.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om uw vloer goed te onderhouden en reinigen

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw vloeren echt goed te reinigen en onderhouden.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste vloer

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke vloer. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat.

Vloeronderhoud uitbesteden op maat

U vertelt ons wat u belangrijk vindt, en wij verwerken dat in uw persoonlijke schoonmaakplan. Dat betekent dat u kunt aangeven waar u prioriteit aan geeft.

Zo kunt u altijd uw budget afstemmen op onze activiteiten.

Minimaal gebruik van chemische middelen; ook op die manier werken we ‘schoon’

Wij hechten aan het milieu en het welzijn van u, uw medewerkers en onze schoonmakers. Hoe minder chemicaliën wij gebruiken, hoe beter dat is voor alles en iedereen.

Voor sommige schoonmaakwerkzaamheden zijn chemicaliën nu eenmaal nodig om het écht goed schoon te krijgen. Maar voor de meeste werkzaamheden zijn middelen zonder chemicaliën voldoende.

Nu uw vloeronderhoud uitbesteden?

U kunt vandaag nog uw vloeronderhoud uitbesteden aan ons. Neem contact op, en wij komen langs om uw werk op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.