ZONNEPANELEN REINIGEN

Zonnepanelen reinigen

Moet u zonnepanelen reinigen? Ja. Doe je dat niet, dan haal je al snel veel minder energie uit de panelen. Tot wel 20 procent minder!

Daarnaast gaan de zonnepanelen veel langer mee als u ervoor zorgt ze schoon blijven.

Daarom is het essentieel om je zonnepanelen minimaal 1 keer per jaar, maar liever 2 keer per jaar te reinigen. En dat kunnen wij voor u doen.

Waarom zonnepanelen reinigen uitbesteden aan ons?

Rendementstoename tot 20 procent

Het is heel eenvoudig: ophopend vuil op uw zonnepanelen blokkeert het zonlicht, zodat er minder omgezet kan worden in energie. Zijn ze schoon, haalt u veel mee rendement uit uw zonnepanelen.

Niet de goedkoopste, wél altijd goed onderhouden en gereinigd

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij uw zonnepanelen góed reinigen.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om uw zonnepanelen goed te reinigen

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw zonnepanelen echt goed te reinigen.

Zonnepanelen reinigen uitbesteden op maat

Wij komen van tevoren altijd even langs om de klus goed in te schatten en advies te geven. Zo hangt de frequentie van het reinigen ook af van de ligging van uw bedrijf: middenin een industriegebied zult u vaker uw zonnepanelen moeten laten onderhouden dan wanneer u in een woonwijk gevestigd bent.

Voor uw specifieke situatie maken wij een reinigingsplan op maat.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste klus

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke klus. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat.

Nu zonnepanelen reinigen uitbesteden?

U kunt vandaag nog de reiniging van uw zonnepanelen uitbesteden aan ons. Neem contact op, en wij komen langs om de klus op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.