HET SCHOONMAAKBEDRIJF VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN

Schoonmaakbedrijf voor productiebedrijven

U zoekt een schoonmaakbedrijf voor uw productiebedrijf?

Wij weten hoe vies het kan worden op de werkvloer. Machines die afval produceren, gesmeerd moeten worden, vuil dat op de grond blijft liggen, vloeibare middelen die vlekken achterlaten en uitglijgevaar met zich meebrengen bovendien…

Een schone werkvloer is een veilige werkvloer. Productiemedewerkers werken ook prettiger en productiever als het er relatief schoon is.

Naast de vloer zorgen wij ook voor de schoonmaak van objecten zoals machines en apparatuur.

Met welk vuil u ook te maken heeft in uw productiebedrijf, wij hebben de juiste schoonmaakmethode en – middelen om het schoon te krijgen. Schakel ons met regelmaat in, en wij houden uw werkvloer schoon en netjes.

Waarom wij als schoonmaakbedrijf voor uw productiebedrijf?

Niet de goedkoopste, wél altijd goed schoon

De schoonmaakindustrie is de afgelopen jaren flink uitgeknepen. Schoonmakers krijgen nauwelijks meer de tijd om hun werk goed te doen. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Wij doen daar niet aan mee.

Dat maakt ons niet de goedkoopste, maar daardoor kunnen wij wél de garantie geven dat wij uw werkvloer schoon opleveren.

Wij geven onze medewerkers de tijd die nodig is om iets goed schoon te maken

Wij zorgen voor onze medewerkers. Wij willen dat zij zich prettig voelen tijdens het werk, en wij willen hen een eerlijk salaris betalen.

Daarom geven wij hen de tijd die nodig is om uw ruimtes en objecten echt goed schoon te maken.

Wij hebben de juiste materialen voor de juiste schoonmaakklus

Wij sturen onze medewerkers op pad met de juiste materialen voor elke schoonmaakklus. Wij inventariseren van tevoren wat nodig is, en zorgen dat die spullen aanwezig zijn voor het beste resultaat.

Schoonmaak uitbesteden op maat

U vertelt ons wat u belangrijk vindt, en wij verwerken dat in uw persoonlijke schoonmaakplan. Dat betekent dat u kunt aangeven welke ruimtes prioriteit hebben, welke ruimtes alleen globale schoonmaak nodig hebben, en in welke ruimtes echt elk hoekje en gaatje gereinigd moet worden.

Zo kunt u altijd uw budget afstemmen op onze activiteiten.

Minimaal gebruik van chemische middelen; ook op die manier werken we ‘schoon’

Wij hechten aan het milieu en het welzijn van u, uw medewerkers en onze schoonmakers. Hoe minder chemicaliën wij gebruiken, hoe beter dat is voor alles en iedereen.

Voor sommige schoonmaakwerkzaamheden zijn chemicaliën nu eenmaal nodig om het écht goed schoon te krijgen. Maar voor de meeste werkzaamheden zijn middelen zonder chemicaliën voldoende.

Nu ons inschakelen als schoonmaakbedrijf voor uw productiebedrijf?

U kunt vandaag nog de schoonmaak van uw productiebedrijf uitbesteden aan ons. Neem contact op, en wij komen langs om uw werk op te nemen, uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.